tiistai 16. elokuuta 2016

#6

Tämä ei nyt ole sellainen quilt trip blogi jonne kirjoittamisesta säännöllisin väliajoin tulisi minulle henkinen velvoite, joten en aio kommentoida edellisen postauksen ja tämän välillä kuluneesta ajasta sen enempää, ha.

MUTTA, tällä välillä jota ajaksi kutsutaan on tapahtunut kaikenlaista joka nyt on ajanut minut taas päivittelemään täällä. Kansanopistovuosi loppui, kesäloma, animecon, hyväksymiskirje, muutto ovat tiivistettynä kesän päätapahtumat.

Olen siis saanut paikan Saimaan Ammattikorkeakoulussa, kuvataidelinjalla. Pääsykokeiden ajankohdat olivat asettuneet valitettavasti päällekkäin tänävuonna, joten Saimia pääsi prioriteettipaikalle ja ne olivatkin ainoat pääsykokeet joihin osallistuin tänä vuonna. Kaikki tai ei mitään, mutta kannattihan se.

 Nyt on edessä siis muutto Imatran suuntaan, johon on nyt enää tasan kymmenen päivää aikaa.
Opistovuoden jälkeen muutto ei tunnu läheskään yhtä stressaavalta ja pelottavalta. Ennemminkin jännittävältä. Tulen asumaan Imatralla ainakin seuraavat neljä vuotta, ellen pidempäänkin jos satun saamaan alani töitä paikkakunnalta, joten tämä muutto on tietty paljon merkittävämpi kuin vuosi sitten. Tällä kertaa sain asuntotarjouksen kolmen hengen soluun, joka on aivan ideaalipaikalla kouluun nähden.
 Muutossa ehkä eniten mietityttää tulevat kämppikset joita en tunne etukäteen. Toisaalta ajatus siitä, että heti alusta alkaen ympärillä on ihmisiä joiden kanssa jakaa ajatuksia on hyvin lohduttava. Vaikka yskin asuminen onkin monelle opiskelijalle ideaalitilanne, pelkään että se omalla kohdallani johtaisi vain sulkeutuneisuuteen ja yksinäisyyteen. Joutuisin olemaan yksin omien ajatusteni kanssa päivästä toiseen, mikä ei välttämättä olisi mielenterveydelleni kaikkein edullisinta. Olen mielummin ihmisten parissa.
 Kaiken lisäksi tällä kertaa käytettävissäni on ylellisyyksiä kuten oma huone, oma työpöytä, riittävä tila vaatteille ja keittiö joka on vain kolmen ihmisen käytössä viidentoista ihmisen sijaan!

Tästä nyt tuli aikalailla life update postaus, mutta halusin vain jakaa tämän. Ei mitään syvällisempää päivitettävää tällä kertaa hahah

Hyviä koulunalkuja kaikille!

ja nyt, vähän jatsia aamuun:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti